13 & 14 April 2019

Tarnovo Ultra

Veliko Tarnovo

Organized by Brownteam

    • 13 April 2019
MTB
20km & 40km
D+ 700m & 1300m
    • 14 April 2019
Trail Running
13km, 25km, 43km & 65km
D+ from 500m to 1800m
    • 13 & 14 April 2019
Duathlon
MTB 40km + Trail 43km
 

Новинки 2017

от последните няколко дни :)


Tarnovo Ultra 2017 - the movie

Благодарим за уникалните кадри на нашите приятели от SkyTrip Studio (www.skytrip.bg)

 


Снимки

Финал

Гарга баир - Арбанаси

Пункт "Гарга баир"

Отворен маршрут 


 Сплитове

splitsПубликуваме и времената по междинните контроли.

Обръщаме внимание, че първия сплит е с включено извеждането от крепостта (около 1 км), което беше в несъстeзaтелен формат.

 

 

 

 

 (кликни за да уголемиш)


 Резултати

results2017Публикуваме резултатите от Търново Ултра 2017.

Благодарим на всичи участници, спонсори, зрители и доброволци в организацията.

Очаквайте скоро снимки и видео от състезанието.

 

 

 

 

 (кликни за да уголемиш)


 Live GPS tracking

 Благодарение на нашите приятели от TrackSport, тази година ще има GPS проследяване. Ето линковете към съответните категории:

MTB 35km: https://tracksport.eu/map/227

Trail Running 45km: https://tracksport.eu/map/226

 Trail Running 25 km: https://tracksport.eu/map/225

 


Стартови Списъци

Това е финалния списък с регистрираните състезатели. Тези, които нямат въведен номер на чип, все още не са получили стартовите си пакети. Ако сте един от тези близо 200 състезатели, се опитайте най-късно до 8 ч. да сте на финала (Царевец), защото регистрацията отнема време. Днес мина успешно регистрацията на над 160 състезатели и те имат номера на чипове, отразени в стартовия списък и стартови номера.

Очакваме ви утре!

 

 

 

 

 

 

 (кликни за да уголемиш)


Техническа информация

tech infoНа Вашето внимание - важна информация за:
- трасетата
- класирането
- маркировката
- електронната система SportIdent и др

 

 

 

 

 

(кликни за да уголемиш)


Схема на финала

На Вашето внимание – негово Величество Царевец...и схема на нашето и Вашето присъствие там, по време на Търново Ултра 2017.

Молим Ви да пазите чистотата и автентичността на крепостта като се отнасяте внимателно към коректното изхвърляне на отпадъците, растителността, настилките и руините на средновековната крепост!

Очакваме Ви, за да станем заедно част от едно незабравимо изживяване.

СХЕМАс

 (кликни за да уголемиш)


 Декларация

declaration-picПри регистрацията, всеки участник ще трябва да подпише собственоръчно приложената декларация за участие.

Прилагаме я тук, за да се запознаете със съдържанието и.

Няма нужда да я разпечатвате. 

 

 

 

 

 

 

(кликни за да уголемиш)


 Стартови Номера

Представяме Ви номерата, които ще красят така и така красивите Ви тела и първокласни екипи на Търново Ултра.
С гениалния дизайн на Арх. Ча Че и качествения печат на Димо Чолаков, сме сигурни, че ще имате всичката нужна информация за трасето, следващото си хранене и контакта с организаторите, от който се надяваме да не се наложи да се възползвате ;)

номер01с  номер02с  номер03с


 Награди от Sponser за подгласниците

The winner does’t take it all

След като споделихме с какво ще наградим победителите в групите, следва да кажем какво сме подготвили и за вторите и третите.

Вторите във всички дистанции при мъжете и жените ще бъдат наградени с висококачествените спортни напитки Competition и Isotonic на швейцарската марка Sponser, в чийто качества ще се убедите и на подкрепителните пунктове на Търново Ултра.

Третите пък ще получат спортна бутилка от Sponser.

    39375 00 s39377 00 s39485 01 s


 Doppelherz на търново ултра

Немско качество – Старопрестолни български гледки.

Едва ли ще можете да се насладите на нашите Невероятни Гледки, ако по трасето ви тормозят крампи или мускулна умора, поради липса на витамини и енергия. Е, нашите приятели от Куайсер Фарма и Допелхерц имат грижата.

Всеки от Вас, ще получи в стартовия си пакет таблетка Допелхерц® Актив Магнезий 500 депо, както и комплекс мултивитамини и енергийни източници, жизнено нужен за натоварване от този калибър. Него ще получите с Допелхерц® Актив Energy Start под формата на микропелети, които директно се изсипват в устата и се разтварят без вода. Допелхерц® Aктив Energy Start съдържа кофеин, таурин и ценните b-витамини за една истинска енергийна стимулация навсякъде и по всяко време!

Ще имате нужда от тях – предупредени сте!

DH-active Mg500 web сenergy start web с


Hola! I am Leya! На подкрепителния пункт Ви очаква Leya!

Високоенергийното десертче създадено от лъчезарните Ива, Зуза, Буби и Мария. Сурово, удобно, вкусно и красиво, създадено с грижа и внимание към всеки детайл. Както и при Търново Ултра, така и при Leya, няма скрито-покрито.

На подкрепителните пунктове ще можете да опитате от шестте разнообразни вкуса, всички приготвени изцяло от естествени органични суровини и носещи от 146 до 168 kcal на 45г. барче.
Повече за характеристиките им, както и за впечатляващия и детайлен подход към селекцията на суровини и производствения процес, можете да научите на сайта http://www.holaleya.com/
Ако пък барчетата на пунктовете ни само са събудили апетита Ви за Leya, имаме добра новина – онлайн магазинът им е на следния адрес: https://leyastore.com/

Ние от Браун Тим сме алергични основно към недостига на енергия по трасето, но в случай, че сте алергични и към нещо друго, ето това са алергените, съдържащи се в различните вкусове на Leya:

Ябълка и кленов сироп - овес, лешници, звезден анасон
Моркови и стафиди - овес, кашу, орехи
Зелен чай - овес, кашу
Какао, мента и череша - овес, бадеми
Малина с бадемов крем - овес, кашу, бадеми
Мока - овес, кашу

LEYA SLeya cheresha sLeya-section-S


Любимата ни част – ще раздаваме НАГРАДИИИИ!

За втора година, наш спонсор са приятелите от XCO и Basecamp, вносители на класическата, но иновативна марка Polar. Polar е финландска фирма и е лидер в производството на "умни" уреди за измерване на физическата активност - Часовници за фитнес, за бягане, компютри за колоездене, гривни за фитнес.
Победителите в мъжката и женската категория на дистанцията от 25км. ще получат по един от модерните часовници за бягане Polar M200, най-важните характеристики на който са:

1.    Измерване на пулса директно на китката
2.    Вграден GPS – отчитане на скоростта, изминатото разстояние и маршрута в Polar Flow
3.    Водоустойчив
4.    24/7 проследяване на активността

polar-m200-red spolar-m200 s


Награди и от Компресспорт

За втора поредна година, победителите в мъжката и женската група в дисциплината 35км Байк, ще получат ваучер на стойност 100 лева за първокласните продукти на марката Compressport.

"Родена" в Швейцария през 2008-ма година, COMPRESSPORT излиза на спортния пазар с продукти за компресиране и възстановяване. Тя е единствената марка, която предлага безшевни продукти, специално проектирани и разработени за най-важните мускулни групи. Техническите характеристики и уникалният дизайн за кратко време извеждат COMPRESSPORT до лидерските позиции на пазара. Разработен в Швейцария, а производството е концентрирано изцяло в Европа. С цел да се осигури абсолютно качество, COMPRESSPORT използва само най-добрите влакна ( сертифицирани от OEKO-TEX), материали и специалисти. Този сертификат гарантира, че в тях не се съдържат никакви химикали или елементи, вредни за кожата и тялото. Всички продукти на COMPRESSPORT са с гаранция 2 години и с възможност за връщане в 30 дневен срок. Нещо повече! COMPRESSPORT работи в тясно сътрудничество с топ спортисти и лекари, за да отговори с най-добрите продукти за възстановяване и компресиране. Повече от 500 професионални атлети, включително Олимпийски и Световни шампиони, избират да носят COMPRESSPORT всеки ден!

Повече за продуктите на марката, можете да намерите във фейсбук-страницата им Compressport Bulgaria и в онлайн-магазина на официалния им преставител за България: http://www.sign-sport.bg/

1 s2 s3 s


 НАГРАДИ от Bryzosport!

На Търново ултра 2017, Bryzosport за първи път представя новата си линия за бягане , съвместно разработена и тествана от Кирил Николов - Disl. Тези невероятни комплекти, с марката Disl by Bryzos ще бъде награда за първите мъж и жена в 45-километровото трейл бягане.

Пожелаваме им, с тях да бягат още по-бързо ;)

Bryzos s

Go to top