08 & 09 April 2023

Tarnovo Ultra 2023

Veliko Tarnovo

Organized by Brownteam

    • 08 April 2023
MTB
31km & 48km
D+ 920m & 1480m
    • 09 April 2023
Trail Running
14km, 35km, 56km
D+ 550m/1125m/2060m
    • 08 & 09 April 2023
Duathlon
MTB 48km + Trail 35km
 

Tarnovo Ultra 2017


Снимки

Финал

Гарга баир - Арбанаси

Пункт "Гарга баир"

Отворен маршрут 


 Сплитове

splitsПубликуваме и времената по междинните контроли.

Обръщаме внимание, че първия сплит е с включено извеждането от крепостта (около 1 км), което беше в несъстeзaтелен формат.

 

 

 

 

 (кликни за да уголемиш)


 Резултати

results2017Публикуваме резултатите от Търново Ултра 2017.

Благодарим на всичи участници, спонсори, зрители и доброволци в организацията.

Очаквайте скоро снимки и видео от състезанието.

 

 

 

 

 (кликни за да уголемиш)

 


Tarnovo Ultra 2017 - the movie

Благодарим за уникалните кадри на нашите приятели от SkyTrip Studio (www.skytrip.bg)


 Live GPS tracking

 Благодарение на нашите приятели от TrackSport, тази година ще има GPS проследяване. Ето линковете към съответните категории:

MTB 35km: https://tracksport.eu/map/227

Trail Running 45km: https://tracksport.eu/map/226

 Trail Running 25 km: https://tracksport.eu/map/225

 


Стартови Списъци

Това е финалния списък с регистрираните състезатели. Тези, които нямат въведен номер на чип, все още не са получили стартовите си пакети. Ако сте един от тези близо 200 състезатели, се опитайте най-късно до 8 ч. да сте на финала (Царевец), защото регистрацията отнема време. Днес мина успешно регистрацията на над 160 състезатели и те имат номера на чипове, отразени в стартовия списък и стартови номера.

Очакваме ви утре!

 

 

 

 

 

 

 (кликни за да уголемиш)


Техническа информация

tech infoНа Вашето внимание - важна информация за:
- трасетата
- класирането
- маркировката
- електронната система SportIdent и др

 

 

 

 

 

(кликни за да уголемиш)


Схема на финала

На Вашето внимание – негово Величество Царевец...и схема на нашето и Вашето присъствие там, по време на Търново Ултра 2017.

Молим Ви да пазите чистотата и автентичността на крепостта като се отнасяте внимателно към коректното изхвърляне на отпадъците, растителността, настилките и руините на средновековната крепост!

Очакваме Ви, за да станем заедно част от едно незабравимо изживяване.

СХЕМАс

 (кликни за да уголемиш)


 Декларация

declaration-picПри регистрацията, всеки участник ще трябва да подпише собственоръчно приложената декларация за участие.

Прилагаме я тук, за да се запознаете със съдържанието и.

Няма нужда да я разпечатвате. 

 

 

 

 

 

 

(кликни за да уголемиш)


 Стартови Номера

Представяме Ви номерата, които ще красят така и така красивите Ви тела и първокласни екипи на Търново Ултра.
С гениалния дизайн на Арх. Ча Че и качествения печат на Димо Чолаков, сме сигурни, че ще имате всичката нужна информация за трасето, следващото си хранене и контакта с организаторите, от който се надяваме да не се наложи да се възползвате ;)

номер01с  номер02с  номер03с


 Награди от Sponser за подгласниците

The winner does’t take it all

След като споделихме с какво ще наградим победителите в групите, следва да кажем какво сме подготвили и за вторите и третите.

Вторите във всички дистанции при мъжете и жените ще бъдат наградени с висококачествените спортни напитки Competition и Isotonic на швейцарската марка Sponser, в чийто качества ще се убедите и на подкрепителните пунктове на Търново Ултра.

Третите пък ще получат спортна бутилка от Sponser.

    39375 00 s39377 00 s39485 01 s


 Doppelherz на търново ултра

Немско качество – Старопрестолни български гледки.

Едва ли ще можете да се насладите на нашите Невероятни Гледки, ако по трасето ви тормозят крампи или мускулна умора, поради липса на витамини и енергия. Е, нашите приятели от Куайсер Фарма и Допелхерц имат грижата.

Всеки от Вас, ще получи в стартовия си пакет таблетка Допелхерц® Актив Магнезий 500 депо, както и комплекс мултивитамини и енергийни източници, жизнено нужен за натоварване от този калибър. Него ще получите с Допелхерц® Актив Energy Start под формата на микропелети, които директно се изсипват в устата и се разтварят без вода. Допелхерц® Aктив Energy Start съдържа кофеин, таурин и ценните b-витамини за една истинска енергийна стимулация навсякъде и по всяко време!

Ще имате нужда от тях – предупредени сте!

DH-active Mg500 web сenergy start web с


Hola! I am Leya! На подкрепителния пункт Ви очаква Leya!

Високоенергийното десертче създадено от лъчезарните Ива, Зуза, Буби и Мария. Сурово, удобно, вкусно и красиво, създадено с грижа и внимание към всеки детайл. Както и при Търново Ултра, така и при Leya, няма скрито-покрито.

На подкрепителните пунктове ще можете да опитате от шестте разнообразни вкуса, всички приготвени изцяло от естествени органични суровини и носещи от 146 до 168 kcal на 45г. барче.
Повече за характеристиките им, както и за впечатляващия и детайлен подход към селекцията на суровини и производствения процес, можете да научите на сайта http://www.holaleya.com/
Ако пък барчетата на пунктовете ни само са събудили апетита Ви за Leya, имаме добра новина – онлайн магазинът им е на следния адрес: https://leyastore.com/

Ние от Браун Тим сме алергични основно към недостига на енергия по трасето, но в случай, че сте алергични и към нещо друго, ето това са алергените, съдържащи се в различните вкусове на Leya:

Ябълка и кленов сироп - овес, лешници, звезден анасон
Моркови и стафиди - овес, кашу, орехи
Зелен чай - овес, кашу
Какао, мента и череша - овес, бадеми
Малина с бадемов крем - овес, кашу, бадеми
Мока - овес, кашу

LEYA SLeya cheresha sLeya-section-S


Любимата ни част – ще раздаваме НАГРАДИИИИ!

За втора година, наш спонсор са приятелите от XCO и Basecamp, вносители на класическата, но иновативна марка Polar. Polar е финландска фирма и е лидер в производството на "умни" уреди за измерване на физическата активност - Часовници за фитнес, за бягане, компютри за колоездене, гривни за фитнес.
Победителите в мъжката и женската категория на дистанцията от 25км. ще получат по един от модерните часовници за бягане Polar M200, най-важните характеристики на който са:

1.    Измерване на пулса директно на китката
2.    Вграден GPS – отчитане на скоростта, изминатото разстояние и маршрута в Polar Flow
3.    Водоустойчив
4.    24/7 проследяване на активността

polar-m200-red spolar-m200 s


Награди и от Компресспорт

За втора поредна година, победителите в мъжката и женската група в дисциплината 35км Байк, ще получат ваучер на стойност 100 лева за първокласните продукти на марката Compressport.

"Родена" в Швейцария през 2008-ма година, COMPRESSPORT излиза на спортния пазар с продукти за компресиране и възстановяване. Тя е единствената марка, която предлага безшевни продукти, специално проектирани и разработени за най-важните мускулни групи. Техническите характеристики и уникалният дизайн за кратко време извеждат COMPRESSPORT до лидерските позиции на пазара. Разработен в Швейцария, а производството е концентрирано изцяло в Европа. С цел да се осигури абсолютно качество, COMPRESSPORT използва само най-добрите влакна ( сертифицирани от OEKO-TEX), материали и специалисти. Този сертификат гарантира, че в тях не се съдържат никакви химикали или елементи, вредни за кожата и тялото. Всички продукти на COMPRESSPORT са с гаранция 2 години и с възможност за връщане в 30 дневен срок. Нещо повече! COMPRESSPORT работи в тясно сътрудничество с топ спортисти и лекари, за да отговори с най-добрите продукти за възстановяване и компресиране. Повече от 500 професионални атлети, включително Олимпийски и Световни шампиони, избират да носят COMPRESSPORT всеки ден!

Повече за продуктите на марката, можете да намерите във фейсбук-страницата им Compressport Bulgaria и в онлайн-магазина на официалния им преставител за България: http://www.sign-sport.bg/

1 s2 s3 s


 НАГРАДИ от Bryzosport!

На Търново ултра 2017, Bryzosport за първи път представя новата си линия за бягане , съвместно разработена и тествана от Кирил Николов - Disl. Тези невероятни комплекти, с марката Disl by Bryzos ще бъде награда за първите мъж и жена в 45-километровото трейл бягане.

Пожелаваме им, с тях да бягат още по-бързо ;)

Bryzos s

Go to top